"Het voorrecht van je leven is om te worden wie je echt bent." 

- Carl Jung

 Nine Star Ki -  Jouw geboorteblauwdruk 

Nieuw Systemisch Werk


Nine Star Ki - 

Jouw geboorteblauwdruk


Bovenstaande quote van Carl Jung spreekt mij enorm aan, omdat ik in het leven heb ervaren én om mij heen zie, hoe mensen zichzelf kunnen verliezen. Door het leven te leiden maken we allerlei dingen mee, waarin we telkens de keuze hebben tussen mee bewegen en aanpassen of juist dichtbij onszelf te blijven en te kiezen om níet mee te bewegen. Vaak zien we echter terug dat we als kind al (onbewust) keuzes hebben gemaakt om een stukje verder bij onszelf te gaan staan, een muur op te trekken en uit verbinding te gaan met wie we in kern zijn. Als volwassen persoon ervaren we fysieke of mentale klachten of lopen we ergens in vast en weten niet altijd goed meer wie we werkelijk zijn en wat we nodig hebben om hier verandering in te brengen.

Wat kan Nine Star Ki hierin betekenen?


Volgens de Oosterse Vijf Elementen Leer (water, hout, vuur, aarde en metaal), kent alles op aarde een natuurlijke cyclus van leven tot dood. Dit geldt voor de natuur, de mens, de dieren, voeding, en alles wat hier eigenlijk groeit en leeft. 
Nine Star Ki (ook wel: Negen Sterren Chi) is een van de oudste vormen van Oosterse astrologie waarin met negen verschijningsvormen in 3 verschillende posities gewerkt wordt. Chi staat voor de levensenergie die jij op het moment dat je geboren werd hebt meegekregen en volgens deze filosofie jouw karakter, maar ook je energiedoorstroom bepaalt. Omdat er maar 3 posities zijn, zijn er altijd elementen die niet vertegenwoordigd zijn, maar wel nodig zijn om veerkrachtig en vitaal in het leven te staan.


Als je meer inzicht wilt krijgen in jezelf, wie je in kern bent, wat jou authentiek maakt of waar je van nature goed in bent, waar jouw behoeftes écht liggen, is deze vorm van astrologie erg geschikt, omdat het een zeer treffende methode is die zichzelf bewezen heeft. Je komt dichter bij je authenticiteit, waardoor je vrijer wordt in je doen en laten.

Met Nine Star Ki krijg je niet alleen inzicht in jouw geboorte blauwdruk, maar ook van de mensen om je heen en wat de verschillen in energieën of juist overeenkomsten onderling inhouden. De combinatie van een helder licht te schijnen over jezelf, maar ook de mensen om je heen, maakt dat je inzichtelijk krijgt waar je energie van krijgt en waar deze nog weglekt.

Met mijn liefdevolle blik kijk ik graag mee in jouw leven, om jouw levenskwaliteit en de vitaliteit en veerkracht waarmee je door het leven gaat te verhogen. Mijn consulten starten daarom altijd met een geboorteblauwdruk waarvoor ik jouw geboortedatum vraag. 
Aan de hand hiervan gaan we samen op zoek naar de antwoorden op jouw vragen en maak je de stap naar wie je werkelijk bent. Als je met een open houding naar jezelf durft te kijken middels Nine Star Ki, zal je ervaren dat je antwoorden zult vinden waarom je de dingen doet zoals je ze doet. 


Betekent dit dan dat mijn karakter zo vast staat als een huis? 
Vanuit deze filosofie wordt er gewerkt met het idee dat je over een groot potentieel kunt beschikken, dat je natuurlijke eigenschappen meekrijgt in je rugzak, maar wegens diverse redenen nog niet volledig gebruik maakt van dit alles. Je bent je er niet bewust van, of je hebt jezelf andere dingen aangeleerd door bijvoorbeeld je opvoeding. Daarnaast zal de invloed van je opvoeding, jouw familiesysteem en oude zielenlevens ook zijn uitwerking hebben op wie jij in kern bent. Het is immers onze eigenschap als mens om allemaal uniek te zijn  ♥ 
 

Sta jij open voor groei, durf jij in de spiegel te kijken of vind je het interessant te leren wat jouw uitdagingen, valkuilen of blokkades zijn? Ondanks dat het misschien wel spannend kan zijn wat je hierover te horen krijgt? Ik neem je met Nine Star Ki in vertrouwen mee door jouw eigen handleiding. 

Nine Star Ki

"Ontdek jouw potentieel" blauwdruk


  • Kennismakingssessie 20min (vrijblijvend), waarin we jouw wensen en vragen bespreken, je huidige en gewenste situatie en natuurlijk of er een klik is!
  • Jouw op maat gemaakte en volledig op jouw afgestemde Vijf Elementen geboorteblauwdruk van circa 10 pagina’s.
  • Een (online) reading van 60/90 minuten waarin we jouw geboorteblauwdruk gaan bespreken en waarin ik de volgende punten uitleg: 

        - jouw natuurlijke kwaliteiten
        - wat maakt je uniek
        - met welke valkuilen en blokkades kun je rekening houden
        - hoe kom je op anderen over en handel je in het leven
        - wat drijft en motiveert je
        - jouw levensmissie


 € 168- incl. btw 


Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.
Je kunt een afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen of verplaatsen.

Nieuw Systemisch Werk


Naast Nine Star Ki bied ik ook sessies Nieuw Systemisch Werk aan. Mijn ervaring leert dat bepaalde klachten die we ervaren, fysiek of mentaal, of belemmeringen in het leven, soms dieper geworteld zijn. Door het werken op een diepere laag, kunnen we stukken aankijken die met woord minder goed te bereiken zijn. Het loslaten van de ballast die we op deze diepere laag vinden, maakt het leven lichter, waardoor we nóg een stukje dichter bij onszelf komen.

Vaak zien we terug dat blokkades of bepaalde thema's die zich aandienen in ons leven ontstaan zijn in de jeugdjaren voortkomen uit de voorouderlijn/familiesysteem, of zijn ontstaan in een ander zielenleven.

Nieuw Systemisch Werk is een methode waarin gewerkt wordt met het verbeeldingsvermogen. Een sessie start met een korte geleide meditatie om te ontspannen, waarna ik vragen zal stellen. Door deze lichte meditatieve staat, laten we het onderbewustzijn meer toe, waarbij de linker- en hersenhelft meer samenwerken en er inzichten kunnen komen. Een open houding van de cliënt is hierin een vereiste. Het werk is voor een groot deel intuïtief en daarom nog niet goed verklaarbaar hóe het werkt. Het is een methode die als bijzonder helend wordt ervaren.
Ervaar je in je volwassen leven belemmerende patronen waar je graag vanaf wilt? Denk aan overmoedigheid, altijd door blijven gaan, prestatiedrang, te hoge verwachtingen hebben van jezelf, burn-out, je eigen gevoel niet meer herkennen, etc. 
Je kunt ook heftige emoties ervaren waarvan je niet goed kunt verklaren waarom ze zo aanwezig zijn. 

Dan kan Nieuw Systemisch Werk zeker iets voor je zijn.

De duur van een sessie ligt vooraf niet vast, maar de ervaring leert dat een sessie gemiddeld tussen de 30min en 2 uur duurt. Is er meer tijd nodig, dan wordt er een tweede afspraak ingepland.

Het uurtarief van een sessie is 

€ 79,- incl. btw


Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.
Je kunt een afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen of verplaatsen