Een beetje achtergrond

Als dochter van een Poolse moeder en Nederlandse vader groeide ik vanaf mijn eerste jaar op in de Betuwe, samen met mijn ouders en oudere broer. Vanuit huis uit was het heel gewoon het pad te kiezen van ergens je best voor te doen, studeren als je hier de capaciteit voor had en een baan te zoeken voor financiële zekerheid. Dat pad volgde ik zonder er te veel bij stil te staan hoe ik dan precies wilde hoe dit plaatje in werd gekleurd.

Vrij snel na het behalen van mijn Bachelor kwam ik te werken in een Sales functie in een commerciële sector gericht op internationale medische hulp. Een steentje bij kunnen dragen in de wereldgezondheid maakte dat ik om was. Wat ik nog niet wist is dat deze omgeving mij vele lessen zou geven. Het bewaken van persoonlijke grenzen om een goede balans te creëren tussen werk en privé. Hoe om te gaan met stress en vooral te voorkomen. Zelfvertrouwen te krijgen en te ontdekken wat mijn talenten zijn. Te ontdekken hoe ik mezelf op één zet, in plaats van al mijn energie weg te geven aan de ander.

Na mijn dochters geboorte in 2017 vertelde mijn lijf dat er iets moest veranderen. Ik ervaarde gespannenheid, darmklachten, passiviteit en onduidelijkheid in het weten wat ik wilde. Als er iets moest veranderen, dan was IK degene die daarvoor moest zorgen. Ik begon me te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, voedingsleer en kruiden en merkte hoe helderder ik werd van geest. Ik zette mijn behoefte naar meer groei voort, volgde opleidingen in Nine Star Ki (het eeuwenoude Oosterse kennissysteem gebaseerd op de Vijf Elementen), Vijf Elementen Vitaliteitscoach en Lifestyleadviseur, Nieuw Systemisch Werken en Familieopsteller omook met de onderbewuste laag te werken, en het meest recent de NOBCO geaccrediteerde Professionele Coachopleiding.

Ik leerde mezelf weer kennen, wie ik los van alle overtuigingen ben, los van alles wat anderen tegen en over me zeiden. Ik leerde meerdere kanten van mezelf kennen waardoor ik bewustere keuzes kan maken in het leven. Voor mijn leven, maar ook in de rol van moeder. Hoe ik beter voor mezelf kan zorgen, zodat ik voor mijn gevoel niet altijd ‘aan sta’. Ik leerde weer te genieten van het leven, er in dankbaarheid naar te kijken, ondanks dat het leven ons soms pittige lessen kan geven. En bovenal leerde ik weer te voelen, in mijn lijf aanwezig te zijn, na mijn hele leven lang alles te rationaliseren en veel in mijn hoofd te zijn. Door gebruik te maken van alle wijsheid die we in ons hebben, vanuit lichaam en geest, leerde ik mijn eigen leven in handen te nemen en zo invulling te geven zoals ik dat wilde.

Coaching
Het is mijn intentie om samen met jou jouw eigen waarde te vinden. Het potentieel dat in jou zit wakker te maken en je leven zo vorm te geven zoals jij dat wilt, waardoor jij je dromen waar kunt maken en vanuit jouw waarden je leven kunt gaan inrichten. Mijn basis ligt in de kracht van persoonlijke coaching; iedereen ís anders en heeft zijn eigen verhaal.

Wil je ook ontdekken hoe deze benadering jou kan helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling? Via de contactgegevens kun je mij bereiken via mail of telefoon.