Over mij

Ik ben Katherina den Dijker. Mijn ouders en vrienden noemen mij ook wel Kasia (uitspraak: Kasja), dus wees niet verward als je soms beide namen hoort. Door de Poolse invloed in mijn familie, is een roepnaam heel gewoon.

Ik ben geboren in Utrecht en op jonge leeftijd verhuisd naar Tiel waar ik ben opgegroeid. Sinds 2007 ben ik samen met mijn man Patrick en wonen we tegenwoordig met onze dochter (2017), onze hond en 3 geiten in een klein dorpje in de Betuwe.

In 2008 heb ik mijn Bachelor in Business Administration, Tourism Management & Customer Relationship Management behaald aan de NHTV in Breda. Altijd gedreven vanuit de behoefte om een steentje bij te kunnen dragen in de samenleving, ben ik vanuit de toerisme sector het bedrijfsleven in gegaan waar de focus verschoof van plezier kunnen bieden naar het aanbieden van internationale medische hulp, omdat ik geloof in gelijke kansen.

 

Al van jongs af aan hou ik me bezig met mijn familieroots, waar kom ik vandaan, waar voel ik me écht thuis, welke trauma's spelen er in de familie en wat voor effect dit op mij heeft, maar ook wat de bedoeling is van het leven.

Na mijn dochters geboorte ben ik me gaan verdiepen in de werking van voeding en kruiden en persoonlijke ontwikkeling. Ik besefte me hoe zeer lichaam en geest verbonden waren en we zelf de sleutel zijn tot verandering. 
Dit was ook het moment dat ik ontdekte hoeveel energie ik kreeg van het delen van mijn kennis die ik intussen had opgedaan en hoe ik hier anderen handvatten kon meegeven om henzelf verder te kunnen laten groeien in hun leven.

Begin 2019 kwam ik in aanraking met Nine Star Ki, hét eeuwenoude Vijf Elementen Oosterse kennissysteem dat door mijn manier van coaching verweven zit en niet meer weg te denken is uit mijn leven. Ik startte met een Nine Star Ki opleiding en ben aansluitend gaan doorleren voor Vijf Elementen Vitaliteitscoach en Lifestyleadviseur. Aanvullend heb ik de opleidingen Nieuw Systemisch Werken en Familieopsteller gevolgd waardoor ik tot de diepere laag, ook wel de onderstroom kan komen. Dit is de onbewuste laag van waaruit we handelen en de angel van het probleem vaak zit. 

En verder? Ik hou van gezelligheid, goede gesprekken en verbinding met vrienden, lekker eten, spontante acties, genieten van de prachtige natuur, dansen en vol volume zingen in de auto. Het leven zit vol moois!