Reviews

Jesca

Ondernemer & 
Performance Marketeer

Mijn hele leven profijt
Kasia heeft mij geholpen bij een vraagstuk waar ik mijn hele leven al tegenaan liep. Zij is de eerste persoon waar ik dit mee durfde te delen omdat ze mij in het eerste gesprek zo op mijn gemak stelde. Samen hebben we gekeken naar mijn gedrag, omgeving, normen en waarden. Bovendien heeft ze inzicht gegeven in beperkende overtuigingen en de “onderstroom”. Dit heeft ze bereikt door geduldig te zijn en het stellen van open en kritische vragen. Ze heeft een spiegel voorgehouden waar ik mijn hele leven profijt van zal hebben!

Arnout

Ondernemer


Verhelderend en positief
Coaching gevolgd bij Katherina (Kasia) wat ik als verhelderend en positief heb ervaren. Een aanrader voor eenieder die meer uit zichzelf wil halen of over zichzelf wil leren.

Anoniem

Export en Marketing & Freelancer 


Meer ruimte voor mijn doelen

In grote lijnen had ik zelf al wat ideeën met betrekking tot mijn hulpvraag. Tijdens de coaching sessies zijn er vooral kleinere dingen duidelijker geworden en het heeft mij inzichten gegeven wat ik nog los mocht laten om meer ruimte te maken voor mijn doelen. Tijdens de laatste sessie hebben we echt gericht aan het doel gewerkt en dat gaf mij mooie inzichten. Zonder deze coachsessie had ik bepaalde inzichten nog niet kunnen krijgen, wat erg fijn was.