"Het voorrecht van je leven is om te worden wie je echt bent." 

- Carl Jung

Bovenstaande quote van Carl Jung spreekt mij enorm aan, omdat ik in het leven heb ervaren  hoe ik mezelf heb kunnen verliezen en geen antwoord meer kon geven op de vraag wie ik werkelijk ben. Thema's op jonge leeftijd, als onveiligheid, ziekte of vroege dood van één van de ouders, emotionele mishandeling, een fysiek of emotioneel afwezige vader of gebrek aan eigenwaarde maken dat je op een bepaalde manier gereageerd hebt om te overleven. Dit doen we onbewust vanuit ons brein om onszelf veiligheid te bieden. De keerzijde is helaas dat we hiermee uit verbinding zijn gegaan met wie we in kern zijn en deze overlevingsmechanismen meegaan tijdens het opgroeien naar ons volwassen leven. Als volwassene kunnen deze overlevingsmechanismen ons eerder belemmeren, dan werkelijk helpen.
Katherina den Dijker Coaching Tiel coacht je naar meer bewustwording en inzicht in de oorzaak van de thema’s die in je leven spelen, zodat er heling kan ontstaan. Ik reik je tools aan waardoor jij weer energievol in evenwicht kunt komen en de verbinding met jezelf kunt hervinden, waardoor je krachtiger jouw plek in het leven kan innemen.


Wat kunnen de Oosterse Vijf Elementen (Nine Star Ki) hierin betekenen?


Volgens de Oosterse Vijf Elementen Leer (water, hout, vuur, aarde en metaal), kent alles op aarde een natuurlijke cyclus van leven tot dood. Dit geldt voor de natuur, de mens, de dieren, voeding, en alles wat hier eigenlijk groeit en leeft.
Nine Star Ki (ook wel: Negen Sterren Chi) is een eeuwenoude bewezen methode welke je van meer inzicht verschaft, wie je in kern bent, wat jou authentiek maakt of waar je van nature goed in bent, waar jouw behoeftes liggen, of juist waar jouw energie op leeg raakt. Je komt dichter bij je ware zelf door letterlijk meer vanuit je element te leven. Een balans in alle vijf de elementen zorgt voor een optimale doorstroom in energie, waardoor je meer vitaliteit en veerkracht zult ervaren. 

Vind jouw missie

 4-6 maanden traject 


Je krijgt:

 • 7 coaching gesprekken waar we de vijf fasen doorlopen welke representant staan voor de vijf elementen uit de Oosterse filosofie.
 • Jouw op maat gemaakte en volledig op jouw afgestemde Vijf Elementen (Nine Star Ki) geboorteblauwdruk van circa 10 pagina’s.
 • Huiswerkopdrachten ter ondersteuning & voorbereiding van de sessies
 • Ondersteuning via e-mail of Whatsapp voor vragen tussen de coaching gesprekken door


De sessies duren gemiddeld 1 tot 1.5 uur. 
In totaal zijn we minimaal 4 tot 6 maanden onderweg.

Soms zijn er periodes in jouw leven dat je letterlijk de weg kwijt kunt zijn. Je weet even niet meer waar je goed aan doet of welke weg je wilt inslaan. Je hebt zoveel vraagtekens wat je nu eigenlijk wilt in je leven, en dat je door dit grote vraagteken ook de stappen niet meer goed ziet die jou dichterbij jouw missie brengen.

Weet dat jij de antwoorden al in je hebt.
Samen gaan we onderzoeken wat jouw missie is, zodat je je hier weer mee kunt verbinden en dichterbij het leven van jouw missie komt. In dit traject werken we met een combinatie aan vijf elementen coaching, oefeningen, huiswerkopdrachten en visualisaties.
Door hoofd en hart te verbinden middels zelfreflectie en het laten spreken van de wijsheid die in jouw lichaam opgeslagen ligt, kom je steeds dichter bij jouw kern.

In dit traject doorlopen we vijf fasen welke representant staan voor de vijf elementen. Globaal ziet het traject er als volgt uit:

Startgesprek
Tijdens dit eerste gesprek onderzoeken we samen jouw huidige situatie en jouw onderzoeksvraag.

Water
In deze fase doen we een deep dive met als doel jezelf nóg beter te leren kennen en vooral jezelf beter te leren zien. Wie ben jij met al jouw kwaliteiten en minder mooie kanten? Dit gesprek zal een coachende vorm hebben waar zelfreflectie centraal staat aan de hand van een Vijf Elementen (Nine Star Ki) analyse. Een groot deel van deze fase gaat over jouw geboorte blauwdruk. 

Aanvullend maken we gebruik van een systeemopstelling om ook te luisteren naar de kennis van jouw celgeheugen en blikken we terug op het pad dat jij al hebt afgelegd in jouw leven.

Hout
Deze fase zal een creatieve vorm hebben waarin je je gaat richten op jouw dromen.

Vuur
Deze fase is gericht op transformatie & loslaten wat niet meer nodig is. We gaan samen onderzoeken wat jou nog tegenhoudt in jouw leven. Welke innerlijke stemmetjes zijn er? Aan de hand van Nieuw Systemisch Werken trachten we hier meer inzicht in te krijgen en geven we terug wat jou niet meer dient om zo ruimte te creëren.

Aarde
De voorlaatste sessie is gericht op plannen maken. Het is tijd voor actie!

Metaal
In de afronding werken we aan een verfijning van jouw missie om jouw missie zo helder mogelijk te krijgen. Tevens blikken we terug op het gehele traject.

De tarieven vind je onderaan deze pagina.

Nine Star Ki

"Ontdek jouw potentieel" blauwdruk

Geef jezelf dit cadeau voor meer inzicht, groei, persoonlijke ontwikkeling of meer zelfacceptatie.

 • Kennismakingssessie 20min (vrijblijvend), waarin we jouw wensen en vragen bespreken, je huidige en gewenste situatie en natuurlijk of er een klik is!
 • Jouw op maat gemaakte en volledig op jouw afgestemde Vijf Elementen (Nine Star Ki) geboorteblauwdruk van circa 10 pagina’s.
 • Een (online) reading van 60/90 minuten waarin we jouw geboorteblauwdruk gaan bespreken en waarin ik de volgende punten uitleg: 

        - jouw natuurlijke kwaliteiten
        - wat maakt je uniek
        - met welke valkuilen en blokkades kun je rekening houden
        - hoe kom je op anderen over en handel je in het leven
        - wat drijft en motiveert je
        - jouw levensmissie

De tarieven vind je onderaan deze pagina.

Nieuw Systemisch Werken / Familieopstellingen


Naast de Vijf Elementen gebruik ik tevens Nieuw Systemisch Werken / Familieopstellingen om te onderzoeken wat de achterliggende oorzaak of oorzaken kunnen zijn van jouw belemmeringen of blokkades. Tijdens een opstelling wordt zichtbaar wat er in de onbewuste laag speelt, ook wel de onderstroom.
Door het werken op een diepere laag, kunnen we stukken aankijken die met woord minder goed te bereiken en te doorbreken zijn. Het vrijgeven van de ballast die we op deze diepere laag vinden, maakt dat er weer ruimte vrijkomt en energie meer kan stromen. Hierdoor komen we steeds een stukje dichter bij onze authentieke kern.

Blokkades of bepaalde thema's die zich aandienen in ons leven zijn vaak te herleiden naar onze jeugdjaren, via DNA doorgegeven uit de voorouderlijn/het familiesysteem, of zijn ontstaan in een ander zielenleven.
 

Ervaar je belemmerende patronen of negatieve emoties die je graag zou willen onderzoeken? 

Denk aan altijd door blijven gaan en weinig rust pakken, prestatiedrang, jezelf moeilijk durven uitspreken, het gevoel van er niet mogen zijn, verdriet die je moeilijk kunt plaatsen of een bepaalde angst. Wellicht ben je verstrikt geraakt met iets of iemand in jouw familiesysteem.

Dan kan Nieuw Systemisch Werken of een Familieopstelling je helpen om je weer in je eigen kracht te zetten.

De duur van een sessie ligt vooraf niet vast, maar de ervaring leert dat een sessie gemiddeld tussen de 30min en 2 uur duurt. Is er meer tijd nodig, dan wordt er een tweede afspraak ingepland.

De tarieven vind je onderaan deze pagina.

Reiki

Ben je op zoek naar een liefdevolle en zachte manier om jouw zelfgenezend vermogen aan te spreken en daarmee heling in gang te zetten, zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak?
Voel je dat een ontspanningsmoment jou goed zou kunnen doen?
Wellicht is Reiki dan iets voor jou.

Welk effect kan Reiki op jou hebben?

 • Fysieke pijn verlichten, zoals hoofd-, nek-, rug, schouder- en buikpijn
 • Versterken van het immuunsysteem
 • Verhoging van je energielevel
 • Verminderen van vermoeidheid
 • Bevordert een gevoel van kalmte
 • Stress verlichtend
 • Ontspanning van lichaam en geest
 • Ondersteunt het loslaten van emoties
 • Versterkt de ontwikkeling van je intuïtie 

 

Van oorsprong is Reiki Japans, en betekent het woord Universele (Rei) Levensenergie (Ki). Tijdens een Reiki behandeling mag je met je kleding aan plaatsnemen op een behandeltafel. Via de handen van de persoon die Reiki geeft zal energie gegeven worden, welke mag stromen naar de plekken in het lichaam waar deze het nodig heeft. Dit zijn plekken waar energie niet of moeilijk stroomt, zodat het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken en het lichaam de kans krijgt om weer in balans te komen.

Reiki kan worden toegepast bij iedereen, ongeacht leeftijd en staat van zijn. Het kan worden gebruikt als (ondersteunend of aanvullend) onderdeel van elke andere reguliere en alternatieve behandelmethode. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.  Aangeraden wordt om loszittende kleding te dragen en sieraden af te doen. Door het vrijkomen van afvalstoffen die zich in alle jaren hebben vastgezet in je lichaam, is het tevens aan te raden voldoende water te drinken na de behandeling.

De tarieven vind je onderaan deze pagina.

Tarieven

 

Vind jouw missie:
4-6 maanden traject
€ 997- excl. btw (in termijnen betalen mogelijk)


Nine Star Ki "Ontdek jouw potentieel" blauwdruk:
€ 178- excl. btw  

Geef jezelf dit cadeau voor meer inzicht, groei, persoonlijke ontwikkeling of meer zelfacceptatie. 

In verband met de voorbereiding van het persoonlijke rapport wordt er een vooruitbetaling gevraagd van 50%.

Reiki sessie (60min): 
€ 65,- excl. btw
 

Soul Body Fusion (60min): 
€ 65,- excl. btw 
 

Tarieven individuele coaching:
Uurtarief:  € 88,88,- excl. btw